ty_munchhausen

Schlosshotel Münchhausen

Schwöbber 9, Aerzen

Slottet ligger söder om Hannover nära Hameln. En historisk och kulinarisk upplevelse värd den extra sträckan. Det finns rum på slottet och i det gamla stallet, alla rymliga, ljusa och helt moderniserade.

Det finns tre restauranger, två på slottet och en i det närliggande klubbhuset. Gourmet restaurangen med internationella utmärkelser och erkänd kock har öppet tisdag till lördag men måste förbeställas. Källarrestaurangen är öppen alla dagar och bjuder på fantastiska rätter.

Det finns ett spa & wellnes på 1000 kvadrat meter med relaxrum, bastu och mycket mer samt en pool på 18 meter. Förbeställ gärna behandlingar.

Med restauranger, Spa, wellnes, golfbanor och konferensmöjligheter är det en totalupplevelse.

Tyvärr har vi inget avtal för 2016 men önskar ni resa hit kan vi alltid be om pris och plats.

Golfbanorna

I direkt anslutning till hotellet ligger två stycken golfbanor.

Baron von Münchhausen – 18 hål, en blandad par- och skogsbana. Halva banan ligger i skogssluttningen och erbjuder kuperad terräng med smala och tuffa golfhål medans halva sträckningen ligger mer öppen, lite bredare med vatten och sandhinder.

En första runda som lärovarv är inte dumt. Lucia von Reden – 18 hål, par 59 är en teknikbana med mest par 3 hål av hög kvalitet och är del av heldagsgreenfeen. Det finns plats för bagar och vagnar samt uttag för batteriladdning.

Att efter golfen sätta sig vid ljugarbänken har väl aldrig varit mer passande!

Be om prisuppgift

2
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Enkel/dubbel/sviter. Dusch, wc, TV, minibar, fast Internet fritt, wifi avgift Spa, bastu, relax, pool, behandlingar. Tre restauranger, sällskapsrum. Konferens samt fri parkering ute och garage mot kostnad.

 

Aktiviteter:

 

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Hannover: 50 km
Kiel: 310 km 

Antal rum: 67 st

Bra att veta om Tyskland

Våra Resevillkor

Datum & Priser

 

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss
ty_munchhausen