Melia Caribe Tropical

Punta Cana

Med direktflyg från Europa ligger Karibiens vita stränder inte mer än 9,5 timmars flygning bort. Bo vid det magiska havet njut av de lyxiga boendet och spela golf bland palmer och exotiska djur. Vårt resmål är Punta Cana och Melia Resort i första hand med boende vid havet och obegränsat med spel på golfbanan intill. Vi rekommenderar er att spela Punta Espada golfbana nära flygplatsen en av dagarna, det är en sagolik golfbana och värd både avgiften och tiden att ta sig dit.

Vi kan erbjuda andra hotell i området som liknar Melia Resort. Catalonia Bavaro Beach, Golf & Casino Resort med spel på Cabeza de Toro eller Caribe Golf Club. Barcelo Bavaro Palace Deluxe med spel på Barcelo The Lakes course. Det är alla femstjärniga vid havet strax norr om Punta Cana all med all-inclusive och golf. Be om mer uppgifter.

Melia Caribe Tropical
Hotellet är ett femstjärnigt all inclusive hotell beläget vid stranden på södra delen av Dominikanska Republiken. Det finns olika alternativ på boende men alla har gemensamma faciliteter, aktiviteter, barer och restauranger. Det går ett litet tåg genom området hela tiden. Det är transfer till golfbanan även om den inte ligger långt bort.

Det många restauranger i området som ni har tillgång till, vissa kräver bordsreservation

Golfbanorna

Cocotal Golf & Country Club är en charmig parkbana med vattendrag som passar alla. Det är en 27-håls golfbana med bra träningsmöjligheter, stort klubbhus med alla faciliteter. Det finns fler golfbanor i området och vill ni någon avstickare hjälper vi er med det.

Vi samarbetar med ytterligare 3–4 golfbanor i området.

Från 19 500:-

14
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Dubbelrum/enkelrum/sviter. Dusch, wc, telefon, AC, hårtork, WiFi. Många barer och 11 restauranger, shoppingcentra.

 

Aktiviteter:
Golf, strand, pooler, Spa, fitness, segling surf & katamaran. Sportcenter och många strandaktiviteter.

 

Avstånd till:
Golfbana: 500 m
Strand: 100 m
Shopping: 200 m
Flygplats: ca 15 min transfer. 

Antal rum:

Bra att veta om Dominikanska Republiken

Våra Resevillkor

Datum & Priser

 

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss