Cypern_Korineum_27
Cypern_Korineum_40
Cypern_Korineum_4
Cypern_Korineum_5
Cypern_Korineum_53
Cypern_Korineum_45
Cypern_Korineum_43
Cypern_Korineum_41
Cypern_Korineum_29
Cypern_Korineum_39
Cypern_Korineum_36
Cypern_Korineum_13
Cypern_Korineum_34
Cypern_Korineum_35
Cypern_Korineum_33
Cypern_Korineum_30
Cypern_Korineum_58
Cypern_Korineum_32
Cypern_Korineum_31
Cypern_Korineum_25
Cypern_Korineum_26
Cypern_Korineum_24
Cypern_Korineum_22
Cypern_Korineum_23
Cypern_Korineum_21
Cypern_Korineum_19
Cypern_Korineum_17
Cypern_Korineum_18
Cypern_Korineum_14
Cypern_Korineum_16
Cypern_Korineum_15
Cypern_Korineum_10

Korineum Golf & Beach Resort

Girne

Korineum Golf & Beach Resort på norra Cypern är ett riktigt paradis. Det är få ställen som kan erbjuda så mycket som Korineum. Härligt varmt och torrt klimat med ett genomsnitt på 320 soldagar om året. Hög standard på boendet, bra mat, egen badstrand med vattentemperatur på 24–28 grader (från maj till oktober) och en fantastisk golfbana alldeles utanför dörren.

Det är ett trevligt femstjärnigt hotell med golfbanan i direkt anslutning till hotellet. Ni kan välja rum med antingen utsikt ut mot bergen med en liten balkong eller mot havet med balkong. Rummen är rymliga och trivsamma med stilrena möbler och textiler som skapar en härlig harmoni. Dessutom har hotellet en egen strand på 10 minuters gångavstånd från hotellet. Hotellets egen shuttle buss går ner till stranden för ett härlig dopp i havet. Utöver golf och bad erbjuds andra aktiviteter såsom tennis, biljard, bordtennis, dart och spa. Frukost och middag serveras på hotellets trevliga restaurang.

Endast 20 minuter med shuttle ligger den idylliska staden Kyrenia, av många klassad som Medelhavets vackraste. Här kan man strosa runt i stadens charmiga hamn, utforska affärer, marknader & caféer.

Arrangemang

28/10-4/11   Trivselresa till Cypern under höstlovet

21-28/10       Golfskola på Cypern

Golfbanorna

Utanför dörren ligger en fin 18-hålsbana vilken är Cyperns första golfbana. De första 9 hålen ligger i en mer kuperad terräng och de avslutande nio hålen i en relativt plan terräng. Banan kan uppfattas som lite svår men det gör att varje golfrunda blir en utmaning. Kvalitén på banan är hög och flera av greenerna är utmanande och som kräver sin puttare oavsett erfarenhet och golfkunskaper. Karaktären och vyerna på och runt omkring banan ger alla en fantastisk upplevelse som du gärna vill uppleva gång på gång. Många väljer golfbil men det går också bra att gå. Golfvagnar, elvagnar och golfbilar finns att hyra.

Här finns ett trevligt klubbhus med utsökt mat, spa, massage, ett fitness center och en välsorterad proshop. För träning finns det ett stort och bra träningsområde, drivingrange samt en 3-håls Academy Course. Här finns också flera golf pro som kan hjälpa dig att finslipa svingen.

Från 5 390:-

7
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Enkel/Dubbelrum/Deluxe/Sviter. badkar, wc, balkong, satellit-TV, aircondition, minibar, hårfön, fri Wi-fi, säkerhetsskåp. Restauranger, bar.

 

Aktiviteter:
Utomhuspool, spa, massage, tennis, biljard, bordtennis, dart, schackbord.

 

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Strand: 1,5 km
Kyrenia: 20 min
Flygplats: 40 min, Ercan 

Antal rum:

Bra att veta om Cypern

Våra Resevillkor

Datum & Priser

 

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss