sp_Marbella-Alanda_0992
a-AO-0
sp-Atalaya-AO-17

Alanda Club Marbella

Costa del Sol, Elviria Marbella

Lägenhetshotellet är beläget strax öster om Marbella. Anläggningen erbjuder närhet till strandpromenad, restauranger, shopping även mycket aktiviteter.

Det är fri parkering och wifi samt tjänster såsom roomservice och utflykter och 24 timmars öppen reception. Det finns TV med bl.a SVT1, DRK1 och NRK1. 

Boende i välutrustade lägenheter i närheten till Marbella & Puerto Banus. Gångavstånd till badstrand, flertalet restauranger, affärer och Elvira shoppingcenter. Med endast 10 min med bil till golfbanan är detta en underbar plats att vistas i under vinterhalvåret. 

Eftersom ni har tillgång till hyrbil under hela vistelsen kan ni besöka många sevärda utflyktsmål. Passa på att njuta av poolområdet, gymmet och de andra faciliteterna när tillfälle bjuds. Vi kommer att ha golfvärd på plats under vinterperioden, be om exakta datum.

Vi har tre lägenhetsalternativ i Alanda från ca 46 kvm till hela 126 kvm. 
Alt 1. 2-bäddslägenhet med 1 sovrum, 1 badrum. Det finns micro men ej ugn.
Alt 2. 2-bäddslägenhet med 1 sovrum, 2 badrum, fullt utrustat kök.
Alt 3. 4-bäddslägenhet med 2 sovrum, 3 badrum, fullt utrustat kök.

Läs mer om Alanda i vår katalog.

Golfbanorna

Vi erbjuder er tre olika alternativ till golfspel under vistelsen. Det är olika upplägg där ni kan finna det som passar er bäst. 

MARBELLA GC – Golfklubben ligger endast 3 km från vårt boende Alanda Club. Det är en 18-hålsbana i kuperad terräng, golfbil ingår i medlemskapet. Det finns goda träningsmöjligheter och ett trevligt klubbhus med restaurang. Ni kan boka starttider två dagar innan och beställa två tider redan vid bokning Det är månadsmedlemskap med vissa tidsbegränsnigar. 

ATALAYA OLD & NEW COURSE – medlemskap på båda banorna. Golfbanorna är av olika karaktär och ni bokar golfen själva. Bokningsbart som medlem 3 dagar innan. 

TRE GOLFKLUBBAR – Vi har blockade starttider för våra medlemmar på attraktiva tider en gång i veckan på varje golfbana. Alternativ är greenfeepaket på golfbanorna El Chaparral, Cabopino och El Paraiso.

NYHET!
Calanova Golf Club

Vill ni spela en extra dag har erbjuder vi Calanova golfbana som ett alternativ. Vi har tid bokat tid flera tisdagar, del i golfbil ingår. Det är en kuperad golfbana av park och skogskaraktär. Det är en underbar utsikt över medelhavet från klubbhuset och flera platser utefter golfbanan. 

Mer info om aktuella banor finns nedan:

Atalaya Golf Club

Atalaya Golfclub med två stycken 18-hålsbanor Old & New course.

Old Course” är en klassisk parkbana med breda fina fairways omgivna av pine-, olive- och eucalyptusträd. Greenerna är generösa och snabba. Banan öppnades redan 1968 och är en gåvänlig bana.

Den yngre banan, New course, öppnades 1992 och är mer kuperad. Det är en betydligt modernare bana som erbjuder vackra vyer och utmanande golf för alla typer av spelare. En del av våra gäster väljer att ta golfbil här men den är inte så kuperad att man inte kan gå med enbart trolley (golfvagn).

Faciliteter: Klubbhus, restaurang, driving range med putting green, bunker och bagförvaring.

18/72 18/71,
G 5860/5044, R 5421/5356

Arkitekt: Bernhand Von Limburger/Paul Krings
Restriktioner: Herrar 28, Damer 36
New course: Endast grönt kort efter kl. 11.00
Golfbil: Golfvagn ingår i våra paket
Kösystem: Tidsbokning

Cabopino GC

Cabopino golfbana är relativt kuperad men inte mer än att många väljer att gå. Banan håller hög kvalitet och en spännande layout med exempelvis några hissnande högt belägna tee. Banan öppnades 2001 och flera av hålen erbjuder fantastiska vyer utöver medelhavet. Vid klart väder ser man såväl Gibraltarklippan som Atlasbergen i Afrika. Banans layout gör att den aldrig blir tråkig, den erbjuder en väl avvägd utmaning för alla typer av golfare. Den är mycket vacker och trevlig, belägen mellan Marbella och Fuengirola, ovanför den pittoreska lilla hamnen i Cabopino. Banan är designad av Juan Ligues Creus.


Faciliteter: Klubbhus, restaurang, driving range med putting green, bunker och bagförvaring.
 

18 Hål / Par 71,
gul 5417m, röd 4640m

Arkitekt: Juan Ligues Creus
Restriktioner: Herrar 24, Damer 32
Golfbil: Ingår i våra paket
Kösystem: Tidsbokning

Vägbeskrivning:
, -
Golfbanan ligger ca 8 minuter med bil från Alanda Club Marbella

El Chaparral

El Chaparral Golfbana är kuperad och slingrar sig mellan tallar och bunkrar. Banan har en spännande layout och ondulerade greener. Den anses vara tuff men rättvis. Den ligger i vacker omgivning av pinjeträd, fågelsång och vackra panoramavyer. Personalen är känd för bra service och restaurangen serverar god mat i en trivsam atmosfär. Banan är designad av Pepe Gancedo och är den enda banan på Solkusten som har sex par 5-hål, sex par 4-hål och sex par 3-hål. Banan har ett bra läge i vad som brukar kallas Mijas Golfdal

Faciliteter: Klubbhus, restaurang, driving range med putting green och bunker. Rangen är upplyst med flodljus vilket gör det är möjligt att träna även när det är mörkt.

18 Hål/Par 72,
gul 5402m, röd 4594m

Arkitekt: Pepe Gancedo
Restriktioner: Herrar 26, Damer 32
Golfbil: Ingår i våra paket
Kösystem: Tidsbokning

Vägbeskrivning:
, -
Golfbanan ligger ca 10 minuter med bil från Alanda Club Marbella

Bokas endast via Alanda Club Marbella

El Paraiso GC

El Paraiso Golf Club är en utav de äldsta och mest väletablerade banorna på solkusten. Den öppnades redan 1973. Banan är i bästa skicka och finishen är fantastisk. Det är en trevlig banan att spela med stora greener och breda fairways, omgiven av palmer, oleander, jakaranda och mimosa. Utsikt över det glittrande Medelhavet åt ena hållet och den kända bergstoppen ”la Concha” åt det andra. Banan är gåvänlig och passar alla slags golfare. El Paraiso är designad av Gary Player.

Faciliteter: Klubbhus, restaurang, puttinggreen, driving range, pro shop.


18 Hål, Par 71, gul 5912m, röd 4998m
Arkitekt: Gary Player
Restriktioner: Herrar 24, Damer 32
Golfbil: Golfvagn ingår i våra paket
Kösystem: Tidsbokning

 

Vägbeskrivning:
, -
Golfbanan ligger ca 25 minuter med bil från Alanda Club Marbella

Marbella Golf & Country Club

Marbella Golf & Country Club öppnades 1994 & ligger endast 3 km från vårt boende Alanda Club. Det är en 18-hålsbana i kuperad terräng och därför ingår golfbil i våra golfpaket. Banan är omgiven av olivträd med frodigt gröna berg i bakgrunden och från en del hål erbjuds magnifik vy över medelhavet. De inledande hålen kan vara lite trixiga och kräver att man planerar sina slag. Resterande del av banan är enklare, men även här finns det en och annan utmaning att handskas med. Det är en spännande, utmanande och trevlig bana som passar alla golfspelare. Tidigare hade endast medlemmar och deras gäster tillträde till klubben och banan men numera är den även öppen för allmänheten.

Här finns ett trevlig klubbhus med en populär & imponerande restaurang. Här kan man avnjuta en god måltid efter golfrundan eller bara ta en kopp kaffe på terrassen med härlig utsikt över banan. Det finns också goda träningsmöjligheter. Ni kan boka starttider två dagar innan spel och beställa två speldagar redan vid bokning. Det är månadsmedlemskap med vissa tidsbegränsningar

Faciliteter: Klubbhus, restaurang och drivingrange med putting green.

18 Hål, Par 71,

Gul 6502m, Röd 4777m
Arkitekt: Robert Trent Jones Sr
Restriktioner: Herrar 26, Damer 38
Golfbil: Ingår i våra paket
Kösystem: Tidsbokning

Vägbeskrivning:
, -
Golfbanan ligger ca 5 minuter med bil från Alanda Club Marbella

Från 14 500:-

28
Nätter

Faciliteter:
Alla lägenheter med allrum och sovrum dusch, wc, bad, TV, strereo, strykjärn, wifi, air condition, balkong/terrass. Kök med ugn, micro, frys, kaffekokare och spis. Tvätt- & diskmaskin i lägenheten. Restaurang och bar (ej ugn i alt 1).

Aktiviteter:
Utomhus- och inomhuspool, bastu, gym, tennis, squash, biljard, massage, Padeltenis.

Antal padelbanor:

6 st på Pinomar Padel Club

Avstånd till:
Golfbana: 3,5 km
Strand: 300 m
Malaga 42 km
Marbella: 12 km 

Lägenheter: 150 st, 1-sovrum och 2-sovrum.

Adress: Elviria Ctra Cadiz Km 192, Marbella

Bra att veta om Spanien

Våra Resevillkor

Datum & Priser

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss