sp_Marbella-Alanda_0992
a-AO-0
sp-Atalaya-AO-17

Alanda Club Marbella

TRE GOLFKLUBBAR - Costa del Sol, Elviria Marbella

TRE GOLFKLUBBAR – Vi har blockade starttider för våra medlemmar på attraktiva tider en gång i veckan på varje golfbana. Alternativ är greenfeepaket på golfbanorna El Chaparral, Cabopino och El Paraiso.

Aktuella banor:

Cabopino GC

Cabopino golfbana är relativt kuperad men inte mer än att många väljer att gå. Banan håller hög kvalitet och en spännande layout med exempelvis några hissnande högt belägna tee. Banan öppnades 2001 och flera av hålen erbjuder fantastiska vyer utöver medelhavet. Vid klart väder ser man såväl Gibraltarklippan som Atlasbergen i Afrika. Banans layout gör att den aldrig blir tråkig, den erbjuder en väl avvägd utmaning för alla typer av golfare. Den är mycket vacker och trevlig, belägen mellan Marbella och Fuengirola, ovanför den pittoreska lilla hamnen i Cabopino. Banan är designad av Juan Ligues Creus.


Faciliteter: Klubbhus, restaurang, driving range med putting green, bunker och bagförvaring.
 

18 Hål / Par 71,
gul 5417m, röd 4640m

Arkitekt: Juan Ligues Creus
Restriktioner: Herrar 24, Damer 32
Golfbil: Ingår i våra paket
Kösystem: Tidsbokning

Vägbeskrivning:
, -
Golfbanan ligger ca 8 minuter med bil från Alanda Club Marbella

El Chaparral

El Chaparral Golfbana är kuperad och slingrar sig mellan tallar och bunkrar. Banan har en spännande layout och ondulerade greener. Den anses vara tuff men rättvis. Den ligger i vacker omgivning av pinjeträd, fågelsång och vackra panoramavyer. Personalen är känd för bra service och restaurangen serverar god mat i en trivsam atmosfär. Banan är designad av Pepe Gancedo och är den enda banan på Solkusten som har sex par 5-hål, sex par 4-hål och sex par 3-hål. Banan har ett bra läge i vad som brukar kallas Mijas Golfdal

Faciliteter: Klubbhus, restaurang, driving range med putting green och bunker. Rangen är upplyst med flodljus vilket gör det är möjligt att träna även när det är mörkt.

18 Hål/Par 72,
gul 5402m, röd 4594m

Arkitekt: Pepe Gancedo
Restriktioner: Herrar 26, Damer 32
Golfbil: Ingår i våra paket
Kösystem: Tidsbokning

Vägbeskrivning:
, -
Golfbanan ligger ca 10 minuter med bil från Alanda Club Marbella

Bokas endast via Alanda Club Marbella

El Paraiso GC

El Paraiso Golf Club är en utav de äldsta och mest väletablerade banorna på solkusten. Den öppnades redan 1973. Banan är i bästa skicka och finishen är fantastisk. Det är en trevlig banan att spela med stora greener och breda fairways, omgiven av palmer, oleander, jakaranda och mimosa. Utsikt över det glittrande Medelhavet åt ena hållet och den kända bergstoppen ”la Concha” åt det andra. Banan är gåvänlig och passar alla slags golfare. El Paraiso är designad av Gary Player.

Faciliteter: Klubbhus, restaurang, puttinggreen, driving range, pro shop.


18 Hål, Par 71, gul 5912m, röd 4998m
Arkitekt: Gary Player
Restriktioner: Herrar 24, Damer 32
Golfbil: Golfvagn ingår i våra paket
Kösystem: Tidsbokning

 

Vägbeskrivning:
, -
Golfbanan ligger ca 25 minuter med bil från Alanda Club Marbella

NYHET!
Calanova Golf Club

Vill ni spela en extra dag har erbjuder vi Calanova golfbana som ett alternativ. Vi har tid bokat tid flera tisdagar, del i golfbil ingår. Det är en kuperad golfbana av park och skogskaraktär. Det är en underbar utsikt över medelhavet från klubbhuset och flera platser utefter golfbanan. 

Från 14 500:-

28
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Alla lägenheter med allrum och sovrum dusch, wc, bad, TV, strereo, strykjärn, wifi, air condition, balkong/terrass. Kök med ugn, micro, frys, kaffekokare och spis. Tvätt- & diskmaskin i lägenheten. Restaurang och bar (ej ugn i alt 1).

Aktiviteter:
Utomhus- och inomhuspool, bastu, gym, tennis, squash, biljard, massage, Padeltenis.

Antal padelbanor:

6 st på Pinomar Padel Club

Avstånd till:
Golfbana: 3,5 km
Strand: 300 m
Malaga 42 km
Marbella: 12 km 

Lägenheter: 150 st, 1-sovrum och 2-sovrum.

Adress: Elviria Ctra Cadiz Km 192, Marbella

Bra att veta om Spanien

Våra Resevillkor

Datum & Priser