Hotel Quinta da Marinha

Cascais

En lyxig anläggning endast 30 km från Lissabon flygplats. Hotellet har ett nyrenoverat poolområde med ångbastu, relax och massage.

Välj mellan hotellrum och bungalow för 2 eller 4 personer. Rummen är rymliga och moderna, alla med luftkonditionering och andra bekvämligheter. Hotellet inhyser flera restauranger och pooler. Gym att tillgå samt bastu för en avkopplande stund efter golfrundan.

Golfbanan ligger i anslutning till hotellet, slingrandes i skogs- och parkkaraktär.

Ni har möjlighet till förutom att spela golf ta er in till Lissabon med allt denna storstad har att erbjuda. Ta taxi (5 min) till charmiga byn Cascais, som ligger vid havet, där det finns flera mysiga restauranger till förmånliga priser.

Golfbanorna

En välskött 18-hålsbana med en hel del sjöar och väl tilltagna sandbunkrar. Par 71 på 5 845 meter ritad av Robert Trent jr. Golfbilar och vagnar finns att hyra. I klubbhuset finns omklädningsrum, golfshop, swimmingpool, biljard och bar.

Från 4 550:-

7
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Dubbelrum/enkelrum/sviter. Bungalow 4- och 2-bädds, dusch, wc, TV, telefon, AC, minibar, värdeskåp, hårtork, kylskåp i bungalow, barer, 3 restauranger.

 

Aktiviteter:
Inom och utomhus pool, ångbastu, bastu, massage, 6 padeltennisbanor, Cykel, tennis och häst ridning.

 

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Strand: 1 km
Flygplats: 30 km
Lissabon: 30 km 

Antal rum: 400

Bra att veta om Portugal

Våra Resevillkor

Datum & Priser

 

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss