Hooks Herrgård

Hooks Herrgård, Hok

Tre mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig i Hokasjöns vatten. Redan 1934 började en golfbana att byggas och idag finns det två natursköna 18-hålsbanor med mycket gott rykte bland golfare.

I oktober 2014 öppnade hotellet en 1300 kvm stor spaanläggning med en hänförande utsikt över Hokasjön. Här kan du simma i en 20 meter lång swimmingpool, ta ett avkopplande bad i våra varma och kalla källor. Det finns ett bastulandskap med upplevelseduschar och rum för sköna behandlingar och träning.

Golfbanorna

På Hooks Herrgård finns två natursköna 18 hålsbanor med mycket gott rykte bland Sveriges golfare. Parkbanan, är en öppen golfbana, som går utmed Hokasjön. Parkbanan började byggas redan 1934 och är därmed en av Sveriges äldsta golfbanor. Skogsbanan är lite trixigare och otroligt vacker med inramning av den Småländska skogen.

Det finns generösa träningsmöjligheter med två driving range och olika närspels- och puttningsytor. I vår golfstudio har du möjlighet att få customfitting där din sving analyseras för att sedan prova ut klubbor som passar ditt spel.

Hooks GK

Från 1 485 kr

1
Natt

PRISLISTA

Faciliteter:
Dubbelrum/enkelrum/sviter. Restauranger, festlokaler, bar. Golfcenter med shop, konferens. Gym, bastu, bubbelpool, pool.

 

Aktiviteter:
Båtar, kanoter, cykel- och vandringsleder.

 

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Strand: 0 km
Göteborg: 170 km
Helsingborg: 210 km 

Antal rum: 105 st

Bra att veta om Sverige

Våra Resevillkor

Datum & Priser

 

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss