Parco_de_Medici19

Golf Parco dé Medici

Rom

Rom är inte bara Italiens huvudstad utan med Vatikanen även katolikernas medelpunkt. Underbara skapelser, byggnader och statyer finner ni överallt, mycket med bibliska och antika teman där det moderna bryter in harmonisk. Historiens vingslag är påtaglig och väl bevarad från romartiden och framåt. Den eviga staden med sina Piazzor och kaféer, staden gör sig bäst till fots. Det är en god idé att sätta av en heldag till Vatikanen och Sixtinska kapellet om ni vill hit, i övrigt hinner ni se mycket efter golfen tack vare goda transfermöjligheter.

Det är ett 4-stjärnigt hotell med en vacker golfbana utanför dörren. Denna lyxiga hotellanläggning erbjuder så mycket mer än bara golf. Hotellet erbjuder transferservice mot ringa avgift flera gånger per dag för gäster som vill till stadens historiska centrum eller närliggande Metro.

Hotellet ligger idealiskt mellan flygplatsen och centrala Rom. En underbar plats att kombinera golf, historia, shopping och kultur..

Golfbanorna

En fin parkbana med 27 utmanande hål. Stor parkbana vilken slingrar sig runt sjöar och vattendrag. Det är utmanade banor med genomtänkt layout, 18 hålsbanan har något längre hål men båda i samma stil. Medelssvår golfbana med styrkan på och runt greenerna.


18 + 9 hål.
Par 71, Gul 5 908 m Röd 5 200 m
Par 35, Gul 2 743 m Röd 2 408 m
Putting green, drivingrange. 

Från 3 690:-

3
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Dubbelrum/enkelrum/sviter

Dusch, wc, TV, AC

Restauranger, bar.

 

Aktiviteter:
Swimming pool, Bastu, Turkiskt bad, Gym, Konferens

 

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Flygplats: 18 km
Centrum: 12 km

Antal rum: 836 st

Bra att veta om Italien

Våra Resevillkor

Datum & Priser

 

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss