Golfanlage Schloss Lüdersburg

Lüdersburg Strasse 21, Lüdersburg

Ett slott beläget sydost om Hamburg. Här bor ni intill golfbanan i härliga rum med TV, dusch och wc, flertalet med pentry. Rummen är fördelade till 9 byggnader varav 27 rum i nybyggt hotell.

Det nya hotellet erbjuder en spa-avdelning med bastu, ångbad och flertalet behandlingar. Endast 15 min bilresa från hotellet ligger Lüneburg, en pittoresk stad med ett flertal restauranger, affärer m.m.

Golfanlage Schloss Lüdersburg är ett exklusivt resmål som vi varmt kan rekommendera för er som vill unna er något extra och en upplevelse för livet! Det finns en ny restaurang i slottskällaren.

Golfbanorna

Anläggningen erbjuder två mästerskapsbanor med vardera 18 hål samt en korthålsbana av högsta klass. Den äldsta banan, Old Course slingrar sig dramatiskt fram i skogen genom den härliga slottsparken. Old Course håller ypperlig kvalitet med genomtänkta hinder och bra layout. Lakes Course är utbredd i öppen natur med väl tilltagna fairways och många vattenhinder och sjöar. Kombinationen av de två banorna ger en utmärkt golfupplevelse.

Här finns mycket bra träningsmöjligheter för er som planerar en resa med golfklubben eller företaget.

Från 3 750:-

3
Nätter

PRISLISTA

Faciliteter:
Enkel/classic/executive/deluxe

Dusch, wc, TV, pentry. Wellness, bastu (dam/herr), ångbad, relaxavdelning, duschar, behandlingar, massage, restaurang i klubbhus och krog.

 

Aktiviteter:

 

Avstånd till:
Golfbana: 0 km
Hamburg: 85 km
Kiel: 136 km
Puttgarden: 176 km

Antal rum: 72 st

Bra att veta om Tyskland

Våra Resevillkor

 

Klubbvägen 20   

421 47 Västra Frölunda   

Tel: 031-805570   

Fax: 031-156610   

E-post: info@olkaresor.com

©2014 Olka Golf & Konferensresor AB

Kontakta oss